rondo bez przejścia dla pieszych

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

niech no się skończy wreszcie smutek
będziemy biegać przez ogródek
nie żeby związać koniec z końcem
ale dogonić pierwsze słońce

niech no się skończy

jesień co przyszła trochę wcześnie
wspominać śliwki i czereśnie
i jakby tego było mało
nadzieja jakoś posiwiała

niech no się skończy wreszcie

życie co życie bierze w pędzie
spieszy się nigdzie no bo wszędzie
a my mróweczki z prostym dłutem
wierzymy w naszej wiary skutek

niech no się skończy wreszcie smutek
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7875
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Smutki niech się skończą reszta niech trwa jak najdłużej . :-D

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
perełka
Posty: 3540
Rejestracja: wt 04 gru, 2012

Post autor: perełka »

:rozyczka: :rozyczka:
i popieram Leona- smutkom precz, ale życie( ten bal) niech trwa- bo na inny nas nie zaproszą :mrgreen:
Smutek jest jak pochód- przemija. E. Stachura