rondo bezkolizyjne

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

a gdybym się zakochał latem
w krótkiej spódniczce pani nocy
by patrzeć w jej gwieździste oczy
i szeptać jesteś moim światem
dopóki dzień nas nie zaskoczy

a gdybym się zakochał

w poranku co się budzi kwiatem
lilii zamkniętej kroplą rosy
gdy tajemnicę mgła roznosi
że jesteś moim całym światem
mimo że o to mnie nie prosisz

bym się zakochał latem
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
maybe
Posty: 5330
Rejestracja: pt 06 maja, 2011

Post autor: maybe »

Ależ każda pora roku i dnia są stosowne :-D
Wiem wystarczająco dużo, żeby wiedzieć jak mało wiem.
Hexe
Posty: 1147
Rejestracja: pn 05 sie, 2013

Post autor: Hexe »

Zauważyłam, że kanwą Twoich wierszy są często piosenki.
Skojarzyłam z " Klub wesołego szampana"

Pozdrawiam

:rozyczka:
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

kompletnie o tym nie pomyślałem
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
Irena
Posty: 5446
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Wielkopolska

Post autor: Irena »

Grzesiek dla mnie zakochuj się w o każdej porze dnia i nocy, latem i zimą, i pisz tak ładnie :-D
" siła pióra leży w pokorze do własnego słowa"- Mithril
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7879
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Nie ma na co czekać :-D

Z przyjemnością L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "