Triolet z rajem

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6654
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

nie może istnieć raj bez jabłoni
czym by adama skusiła ewa
ta stara prawda sama się broni -
nie może istnieć raj bez jabłoni

choć bóg oboje z raju wygonił
a powód - jabłko z rajskiego drzewa
nie chcemy raju mieć bez jabłoni
konieczna jabłoń adam i ewa
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,