wskaż mi drogę do domu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AS
Posty: 978
Rejestracja: pt 26 lut, 2010
Lokalizacja: Kraków

Post autor: AS »

w awangardowych pragnieniach Magduś
jak narzędnik to narzędnik, zresztą
masz talent do tworzenia ładnych i rzadko stosowanych metafor narzędnikowych;
więc świeć przykładem :mrgreen:

no i
troszkę za dużo wersów Ci się narobiło;
miniatura (nie tylko haiku) może być nawet trójwersowa
a górną granicą miniatury jest osiem wersów;
pozdrowienia priekrasnyje

:rozyczka:

PS
link nie działa, ale ten chodzi
Ostatnio zmieniony ndz 19 sie, 2018 przez AS, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Boogie
Posty: 4940
Rejestracja: sob 26 mar, 2011
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: Boogie »

Magdo - odnośnie tytułu, spytaj Jona albo Vangelisa wszak - "I'll find my way home" :) Serdeczności :rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:
outsider najmocniej czuje
że świat to boży spektakl

pomazany
Ampeliusz

Post autor: Ampeliusz »

Zatrzymujesz. z miłą chęcią czytam twoje wiersze