odtwarzacz

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Boogie
Posty: 4940
Rejestracja: sob 26 mar, 2011
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: Boogie »

Miękkie serce, twardy dysk?:) To pierwsze pojemniejsze, serdeczności ślemy :rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:
outsider najmocniej czuje
że świat to boży spektakl

pomazany
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4449
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Niepamięć powinna być jak piekło - nie ma z niego wyjścia.
Czy jest podstawa do utworzenia trzech zwrotek?
Mam pewien niedosyt. Puenta mogłaby być bardziej stanowcza.

Pozdrawiam
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.
Awatar użytkownika
maybe
Posty: 5330
Rejestracja: pt 06 maja, 2011

Post autor: maybe »

Magda pisze:czerwone winogrona
rozlane na szkle

rysują obraz
Bardzo mi się podoba :rozyczka:
Wiem wystarczająco dużo, żeby wiedzieć jak mało wiem.
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4449
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Magda pisze:zapatrzeniem przeniesionym
w niepamięć prywatnego archiwum
budzącego sny na wyrywki
Zwrotka bardzo zagmatwana, szwankuje stylistyka.
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4449
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Magda pisze:on budzi sny na wyrywki
A może:
co budzi sny na wyrywki
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6656
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

Ładnie, Magdo.
Lepiej mi się czyta bez co w ostatnim wersie. :rozyczka:
Ostatnio zmieniony pt 07 wrz, 2018 przez Liliana, łącznie zmieniany 1 raz.
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,