Nocny motyl

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Sarek
Posty: 165
Rejestracja: pn 18 cze, 2018
Lokalizacja: Łódź, mieszka obecnie w Gubinie

Post autor: Sarek »

Jestem nocną dziewczyną
dobrą dla wszystkich
nie pytam o nic
daję miłość
i nadzieję na pięć minut

Jestem damą serca
na krótki czas
Jutro zostaną tylko wspomnienia
po upojnej nocy
i moralny kac
po powrocie do rodziny


Angażuję siebie na krótki czas
radość niosę
a życie długo trwa
więc wróć do mnie
ja tez potrzebuje
faceta aby przy jego
boku trwać
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2018 przez Sarek, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Irena
Posty: 5446
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Wielkopolska

Post autor: Irena »

Sarek pisze:dobra dla wszystkich
- literówka, winno być dobrą
W pierwszej strofie wymienia peelka co może dać, a więc po co to pytanie rozpoczynające druga strofę?
Sarek pisze:Angażuję siebie na krótki czas

radość niosę

a życie długo trwa

więc wróć do mnie

ja tez potrzebuje

faceta aby przy jego

boku trwać
tez - literówka.
Nie jestem przekonania co do tego "radość niosę", raczej tu mamy do czynienia z czystą fizycznością.
"potrzebuję faceta" - brzmi trochę slangiem ulicznym a nie poezją.

Widać, że się starasz, ale jeszcze dużo pracy przed Tobą.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt 07 wrz, 2018 przez Irena, łącznie zmieniany 1 raz.
" siła pióra leży w pokorze do własnego słowa"- Mithril
Sarek
Posty: 165
Rejestracja: pn 18 cze, 2018
Lokalizacja: Łódź, mieszka obecnie w Gubinie

Post autor: Sarek »

dziekuje za komentarz. poprawiłem co nie co dziekuje , miłego dnia
:rozyczka: