120 uderzeń (2009)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

są dni kiedy nadaję imiona
ludziom i nie nazwanym miejscom
atomy wtedy drgają szybciej

wiatr przynosi informacje
w postaci tysięcy bitów
wciągam je głęboko i przetwarzam

czuję że z każdym krokiem ziemia
powoli zaczyna się obracać
nadając sens wszystkiemu co nazwane
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez @psik, łącznie zmieniany 1 raz.
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.