Czekanie na świt

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Sarek
Posty: 165
Rejestracja: pn 18 cze, 2018
Lokalizacja: Łódź, mieszka obecnie w Gubinie

Post autor: Sarek »

Całe moje życie
było jak ciemna noc
gwiazdy lśniły
wśród planet
wskazywały drogę
były chwile
radości w ciemności
mówiły o miłości
najważniejsze było
czekanie na świt
którego nigdy
nie widzaiłem
Ostatnio zmieniony wt 01 sty, 2019 przez Sarek, łącznie zmieniany 2 razy.