triada nieprzytulna

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

kiedy tak opowiadasz
o wszystkim jak w niebie
czuję błysk twojego błękitu

u mnie też dobrze
pierwszy dym w kominku
drażni spojówki

przepraszam synku
za moją do ciebie
daleką jesień
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko