Konkurs na najlepszy artykuł o filmach/serialach

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
winer
Posty: 1
Rejestracja: czw 04 paź, 2018

Post autor: winer »

Opis konkursu

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na najlepszy artykuł o tematyce film/serial - PIÓREM PO TAŚMIE - który trwa trwa do 31 października.

Szczegóły:
http://filmowo.net/konkurs/piorem-po-ta ... l-filmowy/

Artykuł może mieć dowolną postać: recenzji, analizy, eseju, felietonu, reportażu itd. Jedyną niedopuszczalną w konkursie formą jest wywiad. Film jest Twoją pasją i lubisz pisać? Sprawdź się! Filmowo.net nie zrzesza tylu osób co czołowe portale filmowe, więc każdy uczestnik ma duże szanse na wygraną!

Wyślij swoją pracę (maksymalnie można 5)!

Nagrody - zwycięzca zgarnia wszystko!
Kolekcja 8 filmów FELLINIEGO
Zestaw 6 filmów (Co robimy w ukryciu (BluRay), Życie Animowane, Wilcze dzieci, Biegacze, Duża ryba i begonia, Siedmiu samurajów)
Książkę 47 Samuraj – Stephen Hunter
Zestaw 3 książek (Świat żelaznych szmat, Kinopassana, Kanon Królewski)
Zestaw 4 książek Tomasz Raczek, Zygmunt Kałużyński – Leksykon filmowy na XXI wiek
Zestaw 4 książek (Reżyseria Steven Spielberg. Warsztat filmowy we współczesnym Hollywood Romans stulecia. Elizabeth Taylor & Richard Burton Samorealizacja filmowa)
2 figurki (TERMINATOR 2 JUDGMENT DAY 25TH ANNIVERSARY T-800 PREDATOR 3OTH ANNIVERSARY JUNGLE ENCOUNTER DUTCH)
3 własnoręcznie zaprojektowane koszulki
Portfel + Kubek STAR WARS
3 plakaty Twin Peaks + Zagubiona autostrada + Duża ryba i begonia
Ostatnio zmieniony czw 04 paź, 2018 przez winer, łącznie zmieniany 1 raz.