Zasypuje na piasku

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Kruszą się liście, przystaję zazdrosna o gibkość
małego rudzielca. Mnę wspomnienia - kłujące
kasztany, gdy zieleń lata wpada w brąz i toczy się
alejkami ku zimie. Tak to bywa. Pada deszcz.

Inny jest czas na podróże.

Nie przywołuj. O słowo za daleko i powiało chłodem.
Nieszczególna pora na zwierzenia.Patrz, zdawało się,
że ciepło, że ptaki nie odlecą. Wolniutko wystukuję
samotny spacer na klawiaturze, bo jak tu wyjść poza ekran.


Może zmieni się klimat, czekam
Ostatnio zmieniony pt 26 paź, 2018 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.