Spowiedź Oskarżonego

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
MrPusor
Posty: 1
Rejestracja: śr 07 lis, 2018

Post autor: MrPusor »

Tak zabiłem,
Krew spłynęła na podłogę,
Miała barwę winno czerwoną.

Tak zabiłem,
Ciało spoczęło na posadzce,
Blade niczym świeży marmur.

Tak zabiłem,
Użyłem noża kuchennego,
Lekko ubrudziłem rączkę.

Nie, nie przyznaję się,
Serce już dawno było martwe,
Ja tylko zwieńczyłem dzieło.
Ostatnio zmieniony pt 09 lis, 2018 przez MrPusor, łącznie zmieniany 2 razy.
neuroleptyk
Posty: 426
Rejestracja: pn 10 kwie, 2017

Post autor: neuroleptyk »

Ciekawy wiersz,nie wiem czy to dobre określenie, ale podoba mi się.
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4449
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Wiersz nie zainteresował. Interpunkcja do korekty.

Pozdrawiam
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.
Florian Konrad
Posty: 903
Rejestracja: pt 26 lut, 2016

Post autor: Florian Konrad »

słabizna moim zdaniem
Awatar użytkownika
Irena
Posty: 5446
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Wielkopolska

Post autor: Irena »

Byłam, czytałam, nic tu po mnie.
" siła pióra leży w pokorze do własnego słowa"- Mithril