W zanurzeniu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Dobry Czasie , Roztańczona - dziękuję za chwilkę z wierszem .
Cóż Jocie - zdecydowanie nudniej ale przecież wolna wola i nic na siłę.

Z podziękowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "