fobie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
roztańczona
Posty: 158
Rejestracja: ndz 05 maja, 2013
Lokalizacja: Żary

Post autor: roztańczona »

strach nie przychodzi nocą
i nie wychodzi spod łóżka
nie kryje się za ciemnością
strach to rzecz bardziej ludzka

przychodzi gdy słońce na niebie
oświetla przyszłości ścieżki
gdy wszystko wydaje się pewne
gdy ptaki śpiewają piosenki

strach na nas spada gwałtownie
kiedy w nas szczęście rozkwita
zabiera resztki pogody
zostaje rozpacz przegnita

gdy lęk podstawi nam nogę
nie ma bezpiecznej ucieczki
wpatrzeni ślepo w podłogę
staniemy się bezużyteczni
Fred

Post autor: Fred »

W łeb dostajemy przeważnie wtedy, gdy się tego najmniej spodziewamy.
Z tym się zgadzam, bom nie raz doświadczył.
Ostatnio zmieniony wt 15 sty, 2019 przez Fred, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7874
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Jestem zdecydowanie za Magdową modłą .

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "