Trzy sekrety tęsknoty

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Sarek
Posty: 165
Rejestracja: pn 18 cze, 2018
Lokalizacja: Łódź, mieszka obecnie w Gubinie

Post autor: Sarek »

Nauczyłeś mnie kochać
nie potrafiłam
pielęgnować tej miłości
pójść z nią przez życie
nie widziałam kwiatów
którymi obsypywałeś mnie
noce przechodziły obojętnie
w twych ramionach

Dziś po wielu latach
brakuje mi tamtych dni
nie usłyszę już twych słów
nie zobaczę uśmiechu
którym mnie darzyłeś
nie zapomnę poranków
gdy słońce wchodziło
do naszej sypialni
już nigdy nie poczuje
smaku pocałunku.

Pozostały wspomnienia
które bolą po latach
nie wiedziałam
że miłość była w nas
nie cofnę niczego
zostałam sama
jak na przedartej
na pół fotografii
Ostatnio zmieniony czw 17 sty, 2019 przez Sarek, łącznie zmieniany 10 razy.