wiersz (być może) o wszystkim

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

I w sześciu wersach o tobie opowiem,
choć w żadnym słowie nie ma tyle miejsca,
by w głębi serca nie znalazł się człowiek.

Gdy przyjdziesz w ciszy z blizną na powiekach
z bliska, z daleka życie cię usłyszy...
Więc będę czekał.
I wiersz też poczeka.
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Nie czytałem lepszego siedmiowersowego wiersza .
Świetne .

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4434
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Pięknie...
:rozyczka:
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.
perełka
Posty: 3540
Rejestracja: wt 04 gru, 2012

Post autor: perełka »

CUDNIE :-D :rozyczka: :rozyczka:
Smutek jest jak pochód- przemija. E. Stachura
Awatar użytkownika
cortessa
Posty: 1355
Rejestracja: czw 05 gru, 2013

Post autor: cortessa »

Tak, to na pewno wiersz o najważniejszym...
:rozyczka: