Modlitwa gospodyni (facecja)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zdzisław
Posty: 437
Rejestracja: śr 15 lis, 2017
Lokalizacja: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Zdzisław »

z cyklu "Modlitwy Uniwersum"

– Proszę o pomoc dla męża.
Nie może, choć się wytęża.
Pan na to aż się skrzywił:
– Czyń, a nie piej żałośnie.
Dobrej gospodyni
ciasto w rękach rośnie.