Myśl

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Vaga
Posty: 2
Rejestracja: śr 15 sty, 2020

Post autor: Vaga »

Po pewnym czasie każdy kozioł okazuję się być capem.
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4434
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

A czy każdy cap okaże się być kozłem? Bo osłem na pewno.
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.