Rozbudzenie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Wielki to zaszczyt dla Leona Corti. Dziękuję serdecznie.

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
lilo
Posty: 852
Rejestracja: wt 13 cze, 2017
Lokalizacja: pomorskie

Post autor: lilo »

Twój wiersz stał mi się bliski
sometimes I guess things just happen too fast
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Ogromnie autora raduje ta bliskość Lili z wierszem.

Z podziękowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
J-23
Posty: 792
Rejestracja: wt 01 gru, 2015

Post autor: J-23 »

"często nocą budzi
żeby nie zapomnieć"

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Pozdrawiam Jocie i dziękuję za wizytę.

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "