nie nazwę

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

dziś samotnością już nie nazwę
stanu z zamyśleń splecionego
bezdomną szklankę po herbacie
dogania przeszłość

dziś samotnością już nie nazwę
monotonnego dnia bez burzy
kiedy sumienie duszę szarpie
chcąc się przysłużyć

dziś samotnością już nie nazwę
szlaków na szybie palcem dzieci
narysowanych żeby mamie
słońce zaświecić
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...