Moje 4 wiersze są już w Akancie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Przeczytałem uważnie dyskusję i myślę, że pora ją zakończyć.
Nie czujesz się, Dario, dobrze wśród nas, dlatego żegnam Cię.

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.