sen trwa tylko chwilę

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

na światy sklejone horyzontem
raz spojrzysz
i jesteś pewien że wiesz
najlepiej pamięta się czekanie

ktoś domalował cię
do tych spod sklepu
wiem że to nie twoje kolory

myśli jak haczyki
czepiają się pędzla

ostatnio byłem na plaży
tam słońce zachodzi latami
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy