Twilight

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maria Nowak
Posty: 453
Rejestracja: czw 27 lis, 2008
Lokalizacja: Z Kielc
Kontakt:

Post autor: Maria Nowak »

Niech już będzie konsekwentnie.
Zaczęłam od obejrzenia filmu, co wynikało z mojej ignorancji, bądź z braku wiedzy w temacie, z reguły najpierw wolę przeczytać książkę, potem obejrzeć film powstały na jej podstawie.

Jednak wspomniana siostra dając mi film nie powiedziała o książce, a ja jakoś nie skojarzyłam tytułu.
Jednak potem z zapartym tchem przeczytałam wszystkie cztery części, uważam, że są warte polecenia nie tylko nastolatkom.
Idealne do oderwania się od codzienności, trzymające w napięciu historie niemal namacalnie realne... choć nie do końca. Ot, cały urok.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Maria Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
"I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę
i wszystkie moje tajemnice,
o tym mieście co to widać je w tle,
jak bardzo go nienawidzę!"