Oferta

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dante
Posty: 1086
Rejestracja: śr 12 lis, 2008
Lokalizacja: Krakow

Post autor: Dante »

Przeczytałem ogłoszenie
„serce w dobre ręce dam”,
pomyślałem :czemuż by nie,
ja warunki dobre mam

Zadzwoniłem, zapytałem,
mówią - serce chore ciut,
lecz zużycie bardzo małe
i wystarczy szczęścia łut.

To mi nawet odpowiada,
młode serce - czysty zysk,
więc do stołu zaraz siadam
i szybciutko piszę list:

Oddasz serce w dobre ręce ?
Więc znalazłaś – oto JA!
Ja przygarnę Twoje serce
ja mu ciepły kącik dam.

Dam przyjazne sercu słówko,
czułych uczuć pozna smak,
przy mnie w mig odzyska zdrówko,
chęci życia znów da znak.

Swą ofertę spiesznie wnoszę,
już w radości wpadam taniec,
więc go przywieź, bardzo proszę,
kupię smyczkę i kaganiec.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Dante, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wiem, że nic nie wiem, to jednak coś wiem, a skoro wiem, to nie jest tak, że nic nie wiem.Więc w końcu sam już nie wiem ,czy wiem, że nie wiem, czy nie wiem, że wiem.