Anons

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dante
Posty: 1086
Rejestracja: śr 12 lis, 2008
Lokalizacja: Krakow

Post autor: Dante »

Szukam zgrabnej, nieleniwej,
wymagania mam niewielkie
gdy wypełnisz je gorliwie
względy u mnie znajdziesz wszelkie.

Bądź mi cichą kołysanką
i balsamem na ból głowy,
świeżą bułką na śniadanko,
terapeutką bądź odnowy.

Stań się bramą mej przystani
miękką sofą przed kominkiem
i wyczaruj, bym chwilami
to kochankiem był, to synkiem.

Daj mi chwile zapomnienia,
noc pikantnym przypraw sosem,
każdy ranek w sukces zmieniaj,
spraw, bym poczuł się herosem.

Bądź zefirem, gdy żar grzeje
przytul, kiedy będzie zimno...
lecz gdy zwiedziesz me nadzieje,
ogłoszenie dam
na inną !
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Dante, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wiem, że nic nie wiem, to jednak coś wiem, a skoro wiem, to nie jest tak, że nic nie wiem.Więc w końcu sam już nie wiem ,czy wiem, że nie wiem, czy nie wiem, że wiem.