a później

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

wiem że jesteś ze mną
w tym samym punkcie nieskończoności
czy to nie dziwne że słyszysz moje prośby
nie modlę się głośno

bez doświadczeń i nowych wyzwań
w naszym wymiarze z jednym przykazaniem

nie będzie błędów
ty pierwsza powiedziałaś
na zawsze
od tego zaczniemy
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy