Regina

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

pod koronami
rządzi zielenią
czasem podpowie
spuszczonym wzrokiem
gdzie warto się wspinać

usłyszałem szept
to ciche prośby wiatru
drżały na liściach

kazała mi chodzić boso
bo trawa płakała
świtem czekając na słońce

pierwszym promieniem
zrozumiałem dlaczego
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy