kaskady

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

pogodziłem się z tym że nikt
nie nazwie mnie herosem
brak sił potrafi być tak wielki
jak nieznajomość praw fizyki

już któryś raz stanąłem
na dwóch mostach
tylko rzeka podniosła kciuk
zawracając

kwiaty wszędzie kochają wodę
Ostatnio zmieniony wt 31 maja, 2022 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy