w delegacji

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

ten pokój nie miał okien
a czułem smak dnia

wstań i idź

spacer środkiem ulicy
przywróci równowagę
galeriami pychy

zasłonię oczy
i dojdę do dworca
w następnym mieście
zamieniają wino w wodę
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy