Spadały gwiazdy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
NathirPasza
Posty: 1303
Rejestracja: wt 04 sie, 2009
Lokalizacja: Miasto Doznań
Kontakt:

Post autor: NathirPasza »

jak uwolnić się od domniemania
nie zachowywać się jak balonik na wietrze
w pierwszym dniu i pierwszej godzinie
tuż za szafą z naklejką Scoobiego
przymknąć oczy na kilka eonów
by zawstydzenie tym czego pragnę
nie rozganiało już myśli na cztery strony

przydały by mi się stopy Cieśli
oj przydały by się i dłonie
tylko los jakoś nie zachęca do naśladowania

chodziłbym po wodzie i uleczał chory narybek
o ludzi nie dbam bo już mam obcych wyżej uszu
dziś po raz pierwszy powiedziałem pijakowi
żeby mnie w dupę pocałował
dobre uczynki są przereklamowane
jak Wojaczek – psu na budę

potrzebuję hedonizmu
może bym wtedy nie rozmyślał
bo kolejna pigułka nie pomogła
na szczęście zupa była wyborna

spójrz
obiecuję że więcej nie będę przynudzał
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez NathirPasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę.