Do P.

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
NathirPasza
Posty: 1303
Rejestracja: wt 04 sie, 2009
Lokalizacja: Miasto Doznań
Kontakt:

Post autor: NathirPasza »

tak mało wiesz przyjacielu
a stoisz na tej ziemi
prawie dwa razy dłużej ode mnie

chodzi o nieprzemijalność ludzi
rosnącą zgrozę wszechświata

szczerzysz zęby
nie szczerz boś szczerbaty

ludzie bywają straszni
choćby pijaczyna na przystanku
śmierdzi fekaliami
nawet puryfikacja nie pomoże

a ta szmata spod latarni
co pobiła ciężarną
bo krzywo popatrzyła

albo ta mała
ta kórewka od radży
przecież wiesz która

dziwi ci się przyjacielu
tyle lat bez uprzedzeń
naucz się nie znosić
dłużej pożyjesz
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez NathirPasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę.