w drodze do...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

zatęsknij za drżeniem powiek
za krwi w tętnicach płomieniem
zanim rozstaną się dłonie
tak bliskie spełnień

pieść myślą nim chłód poranka
na straty dzień zechce spisać
ukrywszy sens życia w kartach
- w pasjansie cisza

osłaniaj dłonią przed wiatrem
listy pachnące lawendą
dopóki pamięć nie zatrze
dni jak poprzednio

powracaj w snach i na jawie
zmrok wpisał w firanki duszę
czas wypić kolejną kawę
w drodze do wzruszeń
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...