Frustracje młodego rzeźbiarza

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
elżbieta
Posty: 327
Rejestracja: pt 21 sie, 2009
Lokalizacja: pomorze

Post autor: elżbieta »

tępe ostrze
po zbyt twardym drewnie
trzeba wymienić

nowe dłuto błysnęło
nadzieją na świeże bruzdy

a on ciągle wychodził niefrasobliwy
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez elżbieta, łącznie zmieniany 1 raz.