Sen

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
NathirPasza
Posty: 1303
Rejestracja: wt 04 sie, 2009
Lokalizacja: Miasto Doznań
Kontakt:

Post autor: NathirPasza »

nieodwołalnie
bezsprzecznie przejebane

puls podłogi i wirujące lustra
obraz rozciągnięty jakimiś używkami
porusza niespokojnie naelektryzowane pragnienie
odmienności

nieoczekiwanie
spolaryzowałem nawet Twoją nadzieję na perwersyjny seks

3…
…2…
…1

jak Bowie w pseudorakiecie
tak ja w pieleszach snu o przyszłości
kreślę połamane linie wpisane w okręgi
doznając kolejnego oświecenia o wolności


tylko kaczki na wodzie
wołające na mnie Tato
psują mi całą tę idyllę
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez NathirPasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę.