wtedy nie boimy się niczego

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Abi
Posty: 675
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: z wiersza

Post autor: Abi »

      • wtedy nie boimy się niczego
    • co czujesz zaciskając mnie w dłoniach
      widzisz zamknięte drzwi i równo zasłaną pościel ?

      w próżni
      wolni od wszelkich stanów
      kołysząc się całą wieczność
      szukamy tarcia

      krew na tłokach
      nadaje prędkość

      jeśli nielegalnie jest kochać
      łamiemy prawo

      krzyż dla nas
      zawiśniemy do góry nogami

      czy kiedykolwiek myślałeś
      że staniemy się częścią

      tego


      [size=99px](25.10.2008r.)[/size]
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek