miedź zabrzęczała po raz wtóry

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

[quote=""Mirek""]Tomku to jeden z lepszych Twoich wierszy o ile nie naj[/quote]
Dziękuję, Mirku! dawno nie miałem podobnego wpisu pod swoim wierszem. :-D
[quote=""Agnieszka""]Wołanie o pomoc, ale jakby wołanie w pustkę i cisze! Może nawet żebranie o uczucia których nikt nie zauważa, a jesli widzi to nieodwzajemnia?!

cały tekst pachnie Biblią i nie tylko listem św. Pawła do Koryntian....

pozdrawiam[/quote]
Cały tekst pachnie Biblią, Agnieszko, ponieważ chciałbym poświęcić się w przyszłości tematyce religijnej, tzn. opisywać zdarzenia i momenty teologiczno-filozoficzne, widziane z perspektywy normalnie rozumującego człowieka, z domieszką ironii i dystansu...

Dziękuję Wam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agnieszka
Posty: 34
Rejestracja: pn 03 lis, 2008
Lokalizacja: Wieluń
Kontakt:

Post autor: Agnieszka »

Podziwiam odwagę pisania na tematy religijne - mało kto podejmuje się tej dośc trudnej tematyki! A wierszy o wierze i Bogu jest naprawdę jak na lekarstwo! Widać, że nie piszesz ów wierszy lekką i łatwą ręką! Powodzenia!


Aga
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Agnieszka, łącznie zmieniany 1 raz.
To co się mówi od siebie jest zawsze poezją!

Poezja z łez czyni perły!