Eris /dla/

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nancy
Posty: 152
Rejestracja: śr 17 cze, 2009
Lokalizacja: z lasu :)
Kontakt:

Post autor: nancy »





Eris /dla/


jesień. w polerowanej skórce jabłka
przeglądają się panny. mrużąc oczy obiecują
więcej niż możesz przełknąć.
bogactwo sadu kusi spojrzeniami rzucanymi
pod nogi.

wybierz mądrze – dając owoc
te kalliste







z cyklu *jabłko*
dedykowany
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez nancy, łącznie zmieniany 1 raz.