powraca pewność

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

miewam zachcianki - zrozum proszę
że dobre chęci nie ogarną
obrazów w których twoje dłonie
w dal mnie unoszą niepoznaną

że czas już nie ten – nie uwierzę
wskazówkom liczyć krok na lata
zdecydowanie jednak nie chcę
bo najzwyczajniej nie wypada

nie tędy droga – pozwól powiem
zanim nas cisza ukołysze
że nim się droższe stanie drogie
kolejne mi wyszepczesz z życzeń

że jeszcze nieraz – gdy nalegam
a brzask w pościeli obok ciebie
oznacza drogę w niebo z piekła
powraca pewność gubiąc nie wiem
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...