O przyciąganiu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

myślałam że tylko ze mną
umiesz tak grzeszyć kochanie
w liter milionach pozycje
co jeszcze nie wyświechtane

jednak się widać myliłam
wierząc że kiedyś się uda
spisać serdeczny testament
gdy tamtej imię obłudna

myślałam że tylko ze mną
wprowadzać rytmy chcesz w zamęt
zanim przeszkodzi nam życie
do ostatniego spłukane

błąd popełniłam i tutaj
może migdały niebieskie
lepiej mi wyśnić w marzeniach
niż tylko wciąż być magnesem

zapewniam jednak cię miły
że tego tak nie zostawię
ozdobię wierszem manekin
przyciągnie w końcu uwagę
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...