i tak ci nie powiem...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

jesteśmy ze sobą co dnia
już gubi granice mój szał
ciśnienie podnosisz wciąż krwi
do szczęścia potrzebne dwie łzy

uśmierzyć potrafię twój gniew
sprawiając że sam znowu chcesz
bym śmiała się ciągle gdy ty
cierpliwie ujarzmiasz złe sny

rozpraszam dotykiem wśród cisz
chcąc supeł rozwiązać gdy śpisz
wyganiam z poduszek zły dzień
spojrzeniem łagodnym jak cień

i tak nam już mija od lat
pasjansem to życie jak z kart
więc zanim zapadniesz dziś w sen
ja znowu przemilczę że wiem
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...