Negatyw

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
NathirPasza
Posty: 1303
Rejestracja: wt 04 sie, 2009
Lokalizacja: Miasto Doznań
Kontakt:

Post autor: NathirPasza »

życie wydaje się ciekawsze w negatywie
jasność w ciemności
kolejne małe kłamstwa
nieodwracalnie wypychają nadzieję

tyle rzeczy które warto powiedzieć
chociaż każdy środek jest kolejnym błędem
wciąż próbuję przekazać wartość bezwzględną
różną

pozostała jeszcze naiwność w dobre intencje ojca
i wiara że ból można pokonać
chociaż nic już go nie leczy

drżącą ręką wyrażam ostatnie zachwyty
przeczuwając pożegnanie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez NathirPasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę.