Trawa będzie znów zielona

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania
Posty: 1441
Rejestracja: sob 22 lis, 2008
Lokalizacja: Zgorzelec

Post autor: Ania »

odwiedziła mnie dziś rano
całkiem nieproszona

sądziła że nie rozpoznam jej
po krótkiej wiadomości
zwykle pisze przecież długie listy

nieśmiało spytała
czy zdołam wybaczyć
że ostatnio tak bolało

najważniejsze że jesteś

odetchnęła lekko
obiecując wiosnę
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Ania, łącznie zmieniany 1 raz.
" Wiersz powstaje od ucisku w gardle, tęsknoty za domem lub za miłością "

Robert Frost