po ranek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

masz co chciałaś - tylko tyle
usłyszałam dziś nad ranem
w obie strony miał być bilet
a tu niewykorzystane

***

i co teraz znowu nie wiem
chyba jednak tu zostanę
umiejętnie ukryć drżenie
skali uczuć nim odgadniesz

przecież to nie tak jak z kawą
(choć z poduszką miękka ława)
śmiejesz się morały prawiąc
już wyboru nie zostawiasz

***

tego chciałeś - spytam krótko
zanim budzik świt ogłosi
gdy odpowiedź podasz ustną
wykorzystam skoro prosisz
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...