ironia losu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

proszę wróć chociaż na wczoraj
gdyby jutra nie starczyło
cień nadziei w progu skonał
trudna miłość

zdejmij z drzwi zamkniętych cienie
klamka prosi wciąż o dotyk
spazm bez twoich dłoni we śnie
tak bezbronny

w lawendowy otulona
za twej głowy tęskni kształtem
dziś kołyszę ją w ramionach
w sztuce na nie

kusi bielą niespełniona
na stalówce lśni atrament
kleks na kocham - los wykonał
wyrok za mnie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...