* * * (kocham twój kwaśny pot)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
MistrzX
Posty: 156
Rejestracja: wt 16 lut, 2010
Kontakt:

Post autor: MistrzX »

kocham twój kwaśny pot
sączony leniwie przez skórę
zmarszczkę w kąciku ust
nieprzespaną noc czającą się pod powieką

grymas kaprysu czyni z ciebie wenus
jesteś afrodytą
gdy rano niedbale rozrzucisz włosy na poduszce

tym co nas bowiem oddala
(nas czyli białko cukier i tłuszcz)
nie jest ten cień który starasz się zamalować

tylko marmur marmur

marmur
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MistrzX, łącznie zmieniany 1 raz.