Wydrapane pazurem

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
MistrzX
Posty: 156
Rejestracja: wt 16 lut, 2010
Kontakt:

Post autor: MistrzX »

wymiar sprawiedliwości wypełnia pisk
opon i chwila nieuwagi nie ma negocjacji
winny niewinny jest tylko kara

jest niemal jak w bajce brzydkie kociątko zmienia się
w wór mięsa i kości morał brzmi trzeba
odwracać głowę żeby nie zaburzyć
harmonii leniwego popołudnia
przecież i tak spadniemy na cztery łapy

tylko kot wie że kolejny żywot zawsze ma być ósmy
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MistrzX, łącznie zmieniany 1 raz.