***nie spotkał już siebie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Anonymous

Post autor: Anonymous »

nie spotkał
już siebie

był ale umarł

zostawił huśtawkę
rozkołysaną śmiechem

nie spotkał
już dziecka

może nie istniało

uśmiecha się czasem
do niego
w innym świecie
Ostatnio zmieniony wt 11 lis, 2008 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Miniaturkę płynnie czyta się do ostatnich dwóch wersów:
[quote=""Tobi Majstrenko""]do niego
w innym świecie[/quote]
Końcówka trochę zawahała...

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.