inny punkt widzenia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

ze wspomnień o Z.




nie obchodzi mnie
meteorologia

mówiłeś że siódemka
nie przynosi pecha
jednak
wystarczyły dwa skrzydła
by odkryć
że tam nie ma błękitu

dwa słowa
zamknęło dwadzieścia jeden lat
nauki latania


wersja II

nie obchodzi mnie
meteorologia

mówiłeś że siódemka
nie przynosi pecha
jednak
wystarczyło dwoje skrzydeł
by odkryć
że tam nie ma błękitu

***

zginął tragicznie
zamknęło dwadzieścia jeden lat
nauki latania
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Colett, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...