To nie tak

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

pamiętasz tamtą wiosnę
i zapach kwitnącej jabłoni
świeżej trawy szept
rozkosz skroni przytulonych
smak owocu wyobraźni
zrodzony tak po prostu
z potrzeby serca i w przyjaźni

na miły Bóg!
świadkiem szara pogoda
i szklana melodia
oraz nas wariatów dwoje
tam po drugiej stronie tęczy
licząc perły serce dręczy
czeka ciągle na nieznane
nigdy nieobiecane a jednak
tak bliskie
na wyciągnięcie ręki
na drżenie powiek i ciepło warg

lecz w odpowiedzi - kochanie to nie tak
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Maria, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.
Awatar użytkownika
babajaga
Posty: 143
Rejestracja: pn 22 lis, 2010
Lokalizacja: lubuskie

Post autor: babajaga »

Maria pisze:ecz w odpowiedzi - kochanie to nie tak
- i tak bywa
zawsze pamięta się te miłe chwile
jaga
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7875
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Trochę nieporządku ale ogólnie fajny klimat i całkiem przyjemne wersy.

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "