Wolny wybór

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LCzerwosz
Posty: 605
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Ursynów

Post autor: LCzerwosz »

korytarze pionowe poziome
przewodzą zapachy domowego obiadu
a od czasu do czasu
wiodą ludzi na pokuszenie
pomylenia drogi lub piętra

wmawiam sobie
że to zabłąkana winda
aż tu mnie przywiodła
a teraz jest za wysoko
by bezszelestnie zejść

w niebieskim świetle krew będzie czarna
albo w białym - twarz czerwona
to w końcu jest tylko
dyskretny wybór
kolorów życia
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez LCzerwosz, łącznie zmieniany 1 raz.